Over Strandclub WIJ

'De beste spot van Scheveningen’, ‘de beste strandclub van Nederland’; zo is Strandclub WIJ de afgelopen jaren al bestempeld en daar zijn WIJ erg trots op! WIJ biedt alles in één; of het nu gaat om een heerlijke dag aan het strand, een lunch of diner in ons restaurant of het organiseren van een besloten zakelijk event of huwelijk, alles kan bij WIJ.

Het trendy en gezellige interieur geeft deze strandclub dé uitstraling waar u naar op zoek bent. WIJ is direct gelegen naast het noordelijke Havenhoofd en geeft u daarom tevens het gevoel van exclusiviteit. Naast Strandclub WIJ is recentelijk een groot parkeerterrein gerealiseerd waardoor de parkeervoorzieningen uitstekend zijn. Minder ik, meer WIJ.

Lunch, borrel, diner @ WIJ

Al meer dan 10 jaar komen gasten genieten van alles wat Strandclub WIJ te bieden heeft. Het is een ontdekkingsreis vol sfeer, ontmoeten, eten, drinken, feesten en zaken doen. Dit allemaal op het Scheveningse strand op steenworp afstand van de Noordzee.

Bekijk de kaart

Groepen en Evenementen

Onze locatie is zeer geschikt voor alle vormen van besloten evenementen en groepsreserveringen. Voor de mogelijkheden verzoeken wij u vriendelijk onze brochure hier op te vragen. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Sales.


Bekijk de mogelijkheden!