Agenda van Strandclub WIJ

Closing Party 2018

Natuurlijk gaan we eerst nog even genieten van die onvermijdelijke nazomer. Als slagroom op de waanzinnig-seizoen-taart, met meer echte stranddagen dan ooit. Met ongehoord veel gezellige partijen. Strandconcerten. Zwoele zomeravonden en de vele jaarlijks terugkerende evenementen aan het strand van Scheveningen. Maar daarna? Is het tijd voor FEEST. Met hoofdletters.

Want op zondag 21 oktober gaan we all out tijdens een spectaculair en ouderwets lekker WIJ-feest. Met een line up om de muzikale vingertjes bij af te likken. Gegarandeerd! WIJ adviseren je om gewoon nu alvast die tickets op de kop te tikken. Want tja, hier ga je gewoon bij willen zijn.

Get your tickets now: https://tibbaa.com/order/y21bbhls38?lang=nl

Closing party 2018 - DJ Lisa D'light gG9Cq1535699600.jpg
Closing party 2018 - Nomadd Mq3wP1535699643.jpg
Closing party 2018 - Roog rRkiC1535699669.jpg
Closing party 2018 - Shermanology hrcvt1535699689.jpg

Live on the Beach

WIJ zeiden het al eerder: dit seizoen gaan we nú al als een malle. Want niet alleen Anouk zal ons komen trakteren op een spectaculair strandconcert, ook die andere Haagse rockhelden zijn gewoon weer van de partij. Op 6 september rockt ons strand als nooit tevoren tijdens de Golden Earring Live on the Beach. En WIJ? Hebben de aller mooiste kaarten én afterparty.

Genieten van easy access, een uitgebreid BBQ-arrangement, een heerlijke pre-en afterparty én natuurlijk het concert zelf. Dat doe je dus bij Strandclub WIJ.
Kaarten zijn beschikbaar via deze link: https://www.liveonthebeach.nl/nl

 ykXzx1520498470.jpg
 lsrH01520498485.jpg
 lgxuj1520498503.jpg
 mYqfI1520498522.jpg

Volvo Ocean Race

Je vindt ons namelijk zo'n beetje in het hart van het festivalterrein, en dat laten we zoals je zult begrijpen niet onopgemerkt voorbijgaan. De hele week (van zondag 24 juni tot en met zondag 1 juli!) kun je bij ons terecht voor een uitgebreid, lekker en gezellig ontbijtbuffet. Zodat jij niet alleen een prima bodem legt voor de rest van de dag. Maar jezelf ook verzekert van topplekken tijdens het hele spektakel. Met natuurlijk de WIJ-service die je van ons gewend bent.

We gaan genieten van de race, maar ook van talloze activiteiten voor jong en oud. Van optredens van onder andere onze Haagse helden en vrienden van Splendid Music​, van Ernst, Bobbie en de rest​, Racoon​, MAAN​ en Chef'Special​. En van heel veel lekker eten en drinken. Want tja, daar zijn we zelf zoals je weet gewoon ontzettend gek op.

Kortom, volgende week wordt het meer dan gezellig. Bij Strandclub WIJ. Kom ontbijten. Kom lunchen en borrelen. En geniet 's avonds van een spectaculaire BBQ terwijl op het strandpodium naast ons terras diverse artiesten hun muzikale kunstjes doen. We are ready to rumble!
Volvo Ocean Race @ Strandclub WIJ yStj71529574132.jpg
Volvo Ocean Race @ Strandclub WIJ ZhtWU1529573945.jpg
Volvo Ocean Race @ Strandclub WIJ dljCA1529678552.jpg
Volvo Ocean Race @ Strandclub WIJ LOMfz1529578544.jpg

Vaderdag @ Strandclub WIJ

En doorrrr! Want na Pasen, Moederdag en Pinksteren is het 17 juni eindelijk tijd om ook al die geweldige vaders eens in een letterlijk zonnetje te gaan zetten. Tijdens Vaderdag @ Strandclub WIJ. Met een extra mannelijk ontbijtbuffet, en bovendien cadeautjes voor alle papa's. Omdat het simpelweg nog altijd de stoerste, én liefste mannen op aarde zijn. Die vaders van ons.

Zoals je inmiddels zou moeten weten zijn alle feestdagen bij WIJ steevast fully booked, dus vergeet niet om tijdig jouw reservering door te geven. En papa blij te maken. Reserveren kan easy en snel via info@strandclubwij.nl.
Vaderdag @ Strandclub WIJ RZ4bj1527923457.jpg

PINKSTEREN ZONDAG 20 MEI

Na volledige fully booked ontbijtgezelligheid tijdens de Paasdagen en Moederdag, maken WIJ ons op voor net zo smakelijk genieten tijdens Pinksteren. Op zondag 20 mei schuif je dus weer op het strand aan voor een zeer uitgebreid WIJ Ontbijtbuffet. Boordevol lekkers.

Inmiddels zou je moeten weten dat tijdig reserveren wel zo handig is, want voor je het weet is ook deze editie volgeboekt. Dus kom maar door met die emails. Op info@strandclubwij.nl.


 jZCqT1526280840.jpg

Moederdag - ONTBIJTBUFFET UITVERKOCHT

Zoals je weet heeft WIJ een jarenlange ontbijttraditie hoog te houden. En nu pakken we elke zondag behoorlijk luxe uit met een heerlijk ontbijtbuffet op het schitterende strand, maar met Moederdag? Dan is het gewoon extra feest. Omdat mama's dat nu eenmaal sowieso verdienen.

Op zondag 13 mei schuif je bij ons aan voor een superdeluxe ontbijtbuffet boordevol lekkers voor iedereen. Want waar mama's zijn, zijn kids. En daar hebben wij dus ook aan gedacht. Van vers fruit en pancakes tot luxe broodjes en zoetigheid. Want tja, het is tenslotte maar één keer per jaar Moederdag.

Reserveren voor deze mooie dag kan heel makkelijk via de mail: info@strandclubwij.nl. Al raden we je aan om vooral niet te lang te wachten.
Strandclub WIJ | Moederdag EjhA31524678282.jpg

BonFire Beach Fest

Met de zomer in de bol, klappen we vrolijk door naar alweer het volgende event. Want op vrijdag 20 april brandt het BonFire-vuur ook gewoon weer bij Strandclub WIJ. Uitgebreid dineren terwijl alleskunner April Darby (bekend van musicals als The Bodyguard en Sister Act) je trakteert op de lekkerste en meest soulvolle popsongs van Whitney Houston, John Legend en Beyonce. Om zomaar wat te noemen.

Alvast jouw tafel veilig stellen voor een heerlijk ontspannen avond aan het mooie Scheveningse strand? Dat doe je nu via info@strandclubwij.nl.

https://www.facebook.com/events/193472007934503/
 XKdGZ1523040917.jpg

Grand Opening Summer 2018

Voor je met je ogen kunt knipperen is het (gelukkig!) alweer tijd voor één van de leukste events van het jaar: de opening van een kakelvers strandseizoen.
Het begin van de lente, de eerste zonnestralen die je gezicht kietelen en natuurlijk de eerste dansjes (en oké, drankjes..) op het strand.
Kortom: puur levensgenot. Bij Strandclub WIJ.

Blok zondag 25 maart maar alvast in die agenda's.
En houd de eventpage op Facebook in de gaten voor de info en kaartverkoop.


Klik hier voor de ticket verkoop.
 p8LJy1520418274.jpg

Pasen 2018 - ONTBIJTBUFFET UITVERKOCHT

Voor ons staat Pasen niet alleen in het teken van gezelligheid, lekker eten en ouderwets genieten. Het is in opvallend vaak gevallen ook een soort onofficiele start van de zomer. En dus begrijp je hoe ontzettend veel zin wij hebben in het weekend van zondag 1 en maandag 2 april. Geen grap.

Natuurlijk schuif je beide Paasdagen weer aan voor het meest uitgebreide ontbijtbuffet van het Scheveningse strand.
Als je tenminste tijdig jouw reservering doorgeeft via info@strandclubwij.nl. Maar vergeet ook de middag niet. Borrelend de vrije dagen doorbrengen. En als je er dan toch bent: lekker blijven eten. Want ook in 2018 is jouw leven better at the beach!
 kPXIG1518685044.jpg

Strandclub WIJ - Closing Edition

Wat is het toch met die zomer, dat deze weer voorbij is voor je er erg in hebt? 'Time flies, when your having sun', zullen we maar zeggen. Maar één ding is zeker: wij gaan deze zomer beter, heter en harder afsluiten dan ooit. Tijdens de immer legendarische ‘WIJ Closing Party’ op zondag 22 oktober.

Tickets zijn te koop via de onderstaande link:
Tickets WIJ Closing Edition
 xDVHk1506416260.jpg

Aftermovie WIJ Festival

We moeten je even waarschuwen: want als je niét op het WIJ Festival was en je gaat onderstaande aftermovie kijken, krijg je zonder enige twijfel ontzettende spijt. Dan weet je dat. Want wat hebben we genoten. Gegeten. Gedronken. En gedanst met onze blote voetjes in het zand. Op naar de volgende 15 jaar!
 mws5m1497523588.jpg