Agenda van Strandclub WIJ

Live on the Beach

WIJ zeiden het al eerder: dit seizoen gaan we nú al als een malle. Want niet alleen Anouk zal ons komen trakteren op een spectaculair strandconcert, ook die andere Haagse rockhelden zijn gewoon weer van de partij. Op 6 september rockt ons strand als nooit tevoren tijdens de Golden Earring Live on the Beach. En WIJ? Hebben de aller mooiste kaarten én afterparty.

Genieten van easy access, een uitgebreid BBQ-arrangement, een heerlijke pre-en afterparty én natuurlijk het concert zelf. Dat doe je dus bij Strandclub WIJ.
Kaarten zijn beschikbaar via deze link: https://www.liveonthebeach.nl/nl

 ykXzx1520498470.jpg
 lsrH01520498485.jpg
 lgxuj1520498503.jpg
 mYqfI1520498522.jpg

Grand Opening Summer 2018

Voor je met je ogen kunt knipperen is het (gelukkig!) alweer tijd voor één van de leukste events van het jaar: de opening van een kakelvers strandseizoen.
Het begin van de lente, de eerste zonnestralen die je gezicht kietelen en natuurlijk de eerste dansjes (en oké, drankjes..) op het strand.
Kortom: puur levensgenot. Bij Strandclub WIJ.

Blok zondag 25 maart maar alvast in die agenda's.
En houd de eventpage op Facebook in de gaten voor de info en kaartverkoop.

Klik hier voor de ticket verkoop.
 p8LJy1520418274.jpg

Pasen 2018

Voor ons staat Pasen niet alleen in het teken van gezelligheid, lekker eten en ouderwets genieten. Het is in opvallend vaak gevallen ook een soort onofficiele start van de zomer. En dus begrijp je hoe ontzettend veel zin wij hebben in het weekend van zondag 1 en maandag 2 april. Geen grap.

Natuurlijk schuif je beide Paasdagen weer aan voor het meest uitgebreide ontbijtbuffet van het Scheveningse strand.
Als je tenminste tijdig jouw reservering doorgeeft via info@strandclubwij.nl. Maar vergeet ook de middag niet. Borrelend de vrije dagen doorbrengen. En als je er dan toch bent: lekker blijven eten. Want ook in 2018 is jouw leven better at the beach!
 kPXIG1518685044.jpg

Strandclub WIJ - Closing Edition

Wat is het toch met die zomer, dat deze weer voorbij is voor je er erg in hebt? 'Time flies, when your having sun', zullen we maar zeggen. Maar één ding is zeker: wij gaan deze zomer beter, heter en harder afsluiten dan ooit. Tijdens de immer legendarische ‘WIJ Closing Party’ op zondag 22 oktober.

Tickets zijn te koop via de onderstaande link:
Tickets WIJ Closing Edition
 xDVHk1506416260.jpg

Aftermovie WIJ Festival

We moeten je even waarschuwen: want als je niét op het WIJ Festival was en je gaat onderstaande aftermovie kijken, krijg je zonder enige twijfel ontzettende spijt. Dan weet je dat. Want wat hebben we genoten. Gegeten. Gedronken. En gedanst met onze blote voetjes in het zand. Op naar de volgende 15 jaar!
 mws5m1497523588.jpg