Agenda van Strandclub WIJ

WIJ op het terras! - Vaderdag Editie

Dat we geen grote feesten mogen geven, betekent natuurlijk niet
dat we helemaal geen plezier kunnen hebben. Ha! En aankomende zondag? Gaan we het er dus gezellig van nemen. Tijdens de eerste editie van WIJ op het terras! - Vaderdag Editie.

Vanaf 13.00 uur wordt het WIJ-terras één bruisende (en verantwoorde!) bron van gezelligheid voor jong en oud. Met gezellige DJ's, een uitgebreide BBQ, barbers voor papa (het is tenslotte Vaderdag!) en een springkussen voor de kids.

Tickets voor dit nu al heerlijke festijn zijn nu verkrijgbaar via
https://tibbaa.com/order/dd4wwg74qg?lang=en

of door ons gewoon even een berichtje te sturen. Je snapt dat de aantallen beperkt zijn, dus wacht vooral niet met jouw reservering door te geven.

Facts

Event: WIJ Op Het Terras
Datum & tijd: Zondag 21 Juni van 13:00 tot 19:00

Programma:
SLAM! Housuh in de Pauzuh DJ Team
Goody Grill BBQ
Barbier voor de papa’s
Kinder Springkussen

Tickets: € 29,50 incl. BBQ, Entertainment & Prosecco bij binnenkomst

€ 12,50 Kinderen t/m 12 jaar

https://tibbaa.com/order/dd4wwg74qg?lang=en

Openingsfeest Strandclub WIJ afgelast

Het kan je onmogelijk ontgaan zijn: in verband met het zich nog altijd (te) snel verspreidende Coronavirus hebben het RIVM en de overheid besloten dat alle evenementen met 100 bezoekers of meer afgelast moeten worden. En ook wij geven daar als vanzelfsprekend gehoor aan. Met pijn in het hart. Dat wel. Want het wordt de eerste keer in het bestaan van de WIJ dat we een strandseizoen ingaan zonder feestje. Heel vervelend, maar de gezondheid van iedereen staat nu eenmaal altijd voorop.

Mensen die hun kaartjes hebben aangeschaft, krijgen natuurlijk netjes hun geld terug. Dat is logisch. Wel vragen we jullie om toch ook vooral verantwoord te blijven genieten. En juist nu de lokale horeca te steunen. Ook wij zijn gewoon geopend. En gaan onze stinkende best doen om het de gasten naar de zin te maken. Het personeel is geïnstrueerd. We hebben talloze extra hygiene-maatregelen genomen. En zijn ontzettend alert. Maar dat kopje koffie met je snufferd in de zon? Is ook goed voor de weerstand. Zolang ons land niet op slot hoeft, is het zaak die local Hero te blijven supporten. En te hopen dat we dit virus zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. Om te beginnen met het genieten van de zomer.

Live on the Beach 2020

Ook in 2020 kunnen we genieten van de inmiddels beroemde beachconcerten. We trappen af met ‘Live on the Beach – KREZIP. Niet alleen KREZIP kunnen WIJ verwelkomen op het mooiste strand van Nederland, maar ook Nielson en Danny Vera zijn van de partij.

En WIJ? Hebben de aller mooiste kaarten én afterparty. Genieten van easy access, een uitgebreid BBQ-arrangement, een heerlijke pre-en afterparty en natuurlijk het concert zelf. Dat doe je dus bij Strandclub WIJ. Kaarten zijn beschikbaar via deze link: https://www.liveonthebeach.nl/nl/strandclubarrangementen/live-on-the-beach
 uLN2k1606158108.jpg

Live on the Beach X Strandclub WIJ

We hebben er (iets te lang) op moeten wachten, maar de zomer komt écht terug. En ook nog eens precies op het juiste moment voor flink wat feestjes. Recht voor de deuren van Strandclub WIJ. Want begin september staan de inmiddels beroemde beachtconcerten weer op het programma, en die trappen af met ‘ Live on the Beacht - Celebrate the 90's'. Met een line up waar menig topfestival jaloers op zal zijn.

En de allerbeste plekken? Die vind je natuurlijk weer op ons terras. Voor het hele weekend hebben wij prachtige BBQ-en VIP-arrangementen beschikbaar. De beste views. Schone toiletten. Een fijne bar. En de officiele afterparty.
Kaarten scoor je nu nog via de links:

Celebrate the 90's: https://www.liveonthebeach.nl/nl/strandclub-arrangementen-celebrate-90s

KEANE: https://www.liveonthebeach.nl/nl/strandclubarrangementen/live-on-the-beach

Metz on the beach!

Nieuw in Strandclub WIJ: Metz on the beach! Een van de meest langstlopende concepten uit Nederland komt naar Scheveningen: Metz ‘the real house event’. Bekend om hun fijne sfeer, heerlijke publiek en natuurlijke pure house sound, gecombineerd met kwaliteit en natuurlijk de beste dj’s. Met een invloedrijke CV aan locaties zoals aan het strand van Rockanje, Hoek van Holland en Bloemendaal, tikte dit concept ook buitengewone venue’s aan. De Doelen, Grote -of Sint Laurenskerk, Het Regeringsgebouw, BINK, WTC Rotterdam, maar ook intiemere edities zoals op een drijvend ponton op de Kralingse Plas in Rotterdam.

Op zondag 14 juli vindt de officiële eerste editie plaats voor het zomerseizoen. Al sinds jaar en dag is dit de datum waarop iedere Metz bezoeker altijd komt, jong en oud. We zijn trots dat we dit jaar dit concept bij ons hebben voor een nu al legendarische zomerse dag!

Voor meer informatie ga je naar www.metzevents.nl

Pinksteren

Van het ene feestweekend in het andere. Vallen we bij Strandclub WIJ. Want na de tropische pret van afgelopen zaterdag en zondag, vieren we aankomend weekend natuurlijk Pinksteren. Met op zondag een zéér uitgebreide editie van ons beroemde ontbijtbuffet. Genieten op eenzame hoogte, wordt dat. En we hebben nog een paar laatste tafels vrij, dus er kan gereserveerd worden. Via info@strandclubwij.nl.
 O086p1559566512.jpg

Vaderdag

Moederdag

Na een onvergetelijk mooi Paasweekend maken wij ons alvast op voor 12 mei. De dag dat we onze mama's letterlijk in het heerlijke zonnetje gaan zetten. En zeg nu zelf: waar kun je dat beter doen dan op het strand? Met een luxe, overdadig en vooral belachelijk lekker ontbijtbuffet. En een gezellige goodiebag van Muchachomalo (beperkt aantal). Ook dat nog.

Tussen 09.00 en 11.30 uur schuif je aan om zorgeloos te genieten van familiepret, lekker eten en drinken en natuurlijk het strand. Als je tenminste tijdig reserveert, want inmiddels zou je moeten weten dat we op deze feestdagen altijd volgeboekt zitten. Dus kom maar op met die reservering: op info@strandclubwij.nl

Disco-Train @ Strandclub WIJ (25+)

Kan de zomer wat jou betreft niet lang genoeg duren?
En wil je los gaan op de beste hits uit de 70s 80s & 90s?
Kom dan op zaterdag 25 mei naar Strandclub WIJ voor de Disco-Train Beach Party: gegarandeerd "Lots of Fun"

Niets is ons te gek!
Bij de Disco-Train Beach Party kan je los gaan!

Wie kent ze nu niet?
Die Disco knallers die je nog steeds hoort en waarop je niet stil kunt blijven staan !!
Bij de Disco-Train Beach Party worden die Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown, MTV en TMF gedraaid.
De DJ’s hebben voor deze editie de beste, de lekkerste en de vetste zomerse remixen geselecteerd. Het dak gaat er af als deze toppers moeiteloos de ene floorfiller na de andere aan elkaar mixen.

Tot aan "The Last Dance" staat de dansvloer bommetje vol.

Meer info en tickets

WIJ KICK OFF 2019

Heel misschien dachten we even dat we nooit meer bij gingen komen van die fantastische zomer van 2018. Maar ja. Na een weekje rust dienden de eerste voorjaarskriebels zich aan. En inmiddels staan we letterlijk te popelen om weer te beginnen. Met opbouwen van onze behoorlijk vernieuwde strandclub. En met het blij maken van onze gasten. En dat begint traditiegetrouw met het WIJ Openingsfeest.

Op zondag 31 maart verwelkomen we de summer of '19. Met een drankje in de hand, dansen we het voorjaar, de zon en de gezelligheid tegemoet. Precies zoals je van WIJ gewend bent, maar dan nóg even lekkerder.

Get your tickets now
 rPBVo1551099068.jpg

Pasen 2019

Pasen vier je traditiegetrouw op het strand. Want op Eerste en Tweede Paasdag wil je niets anders dan zorgeloos aanschuiven voor het inmiddels behoorlijk legendarische WIJ Ontbijtbuffet. En dit jaar, op ongekend veler verzoek, plakken we daar een zo mogelijk nóg uitgebreidere lunch aan vast. Op beide Paasdagen.

Reserveren? Dat kan nu al. Via info@strandclubwij.nl. En je weet inmiddels dat lang wachten niet handig is, want voor je het weet zijn we alweer fully booked voor deze zonnige feestdagen. We staan alvast te popelen om het Paasfeest weer onvergetelijk te maken!
 dHkiB1551099476.jpg

Closing Party 2018

Natuurlijk gaan we eerst nog even genieten van die onvermijdelijke nazomer. Als slagroom op de waanzinnig-seizoen-taart, met meer echte stranddagen dan ooit. Met ongehoord veel gezellige partijen. Strandconcerten. Zwoele zomeravonden en de vele jaarlijks terugkerende evenementen aan het strand van Scheveningen. Maar daarna? Is het tijd voor FEEST. Met hoofdletters.

Want op zondag 21 oktober gaan we all out tijdens een spectaculair en ouderwets lekker WIJ-feest. Met een line up om de muzikale vingertjes bij af te likken. Gegarandeerd! WIJ adviseren je om gewoon nu alvast die tickets op de kop te tikken. Want tja, hier ga je gewoon bij willen zijn.

Get your tickets now: https://tibbaa.com/order/y21bbhls38?lang=nl

Closing party 2018 - DJ Lisa D'light gG9Cq1535699600.jpg
Closing party 2018 - Nomadd Mq3wP1535699643.jpg
Closing party 2018 - Roog rRkiC1535699669.jpg
Closing party 2018 - Shermanology hrcvt1535699689.jpg

Live on the Beach

WIJ zeiden het al eerder: dit seizoen gaan we nú al als een malle. Want niet alleen Anouk zal ons komen trakteren op een spectaculair strandconcert, ook die andere Haagse rockhelden zijn gewoon weer van de partij. Op 6 september rockt ons strand als nooit tevoren tijdens de Golden Earring Live on the Beach. En WIJ? Hebben de aller mooiste kaarten én afterparty.

Genieten van easy access, een uitgebreid BBQ-arrangement, een heerlijke pre-en afterparty én natuurlijk het concert zelf. Dat doe je dus bij Strandclub WIJ.
Kaarten zijn beschikbaar via deze link: https://www.liveonthebeach.nl/nl

 ykXzx1520498470.jpg
 lsrH01520498485.jpg
 lgxuj1520498503.jpg
 mYqfI1520498522.jpg

Volvo Ocean Race

Je vindt ons namelijk zo'n beetje in het hart van het festivalterrein, en dat laten we zoals je zult begrijpen niet onopgemerkt voorbijgaan. De hele week (van zondag 24 juni tot en met zondag 1 juli!) kun je bij ons terecht voor een uitgebreid, lekker en gezellig ontbijtbuffet. Zodat jij niet alleen een prima bodem legt voor de rest van de dag. Maar jezelf ook verzekert van topplekken tijdens het hele spektakel. Met natuurlijk de WIJ-service die je van ons gewend bent.

We gaan genieten van de race, maar ook van talloze activiteiten voor jong en oud. Van optredens van onder andere onze Haagse helden en vrienden van Splendid Music​, van Ernst, Bobbie en de rest​, Racoon​, MAAN​ en Chef'Special​. En van heel veel lekker eten en drinken. Want tja, daar zijn we zelf zoals je weet gewoon ontzettend gek op.

Kortom, volgende week wordt het meer dan gezellig. Bij Strandclub WIJ. Kom ontbijten. Kom lunchen en borrelen. En geniet 's avonds van een spectaculaire BBQ terwijl op het strandpodium naast ons terras diverse artiesten hun muzikale kunstjes doen. We are ready to rumble!
Volvo Ocean Race @ Strandclub WIJ yStj71529574132.jpg
Volvo Ocean Race @ Strandclub WIJ ZhtWU1529573945.jpg
Volvo Ocean Race @ Strandclub WIJ dljCA1529678552.jpg
Volvo Ocean Race @ Strandclub WIJ LOMfz1529578544.jpg

Vaderdag @ Strandclub WIJ

En doorrrr! Want na Pasen, Moederdag en Pinksteren is het 17 juni eindelijk tijd om ook al die geweldige vaders eens in een letterlijk zonnetje te gaan zetten. Tijdens Vaderdag @ Strandclub WIJ. Met een extra mannelijk ontbijtbuffet, en bovendien cadeautjes voor alle papa's. Omdat het simpelweg nog altijd de stoerste, én liefste mannen op aarde zijn. Die vaders van ons.

Zoals je inmiddels zou moeten weten zijn alle feestdagen bij WIJ steevast fully booked, dus vergeet niet om tijdig jouw reservering door te geven. En papa blij te maken. Reserveren kan easy en snel via info@strandclubwij.nl.
Vaderdag @ Strandclub WIJ RZ4bj1527923457.jpg

PINKSTEREN ZONDAG 20 MEI

Na volledige fully booked ontbijtgezelligheid tijdens de Paasdagen en Moederdag, maken WIJ ons op voor net zo smakelijk genieten tijdens Pinksteren. Op zondag 20 mei schuif je dus weer op het strand aan voor een zeer uitgebreid WIJ Ontbijtbuffet. Boordevol lekkers.

Inmiddels zou je moeten weten dat tijdig reserveren wel zo handig is, want voor je het weet is ook deze editie volgeboekt. Dus kom maar door met die emails. Op info@strandclubwij.nl.


 jZCqT1526280840.jpg

Moederdag - ONTBIJTBUFFET UITVERKOCHT

Zoals je weet heeft WIJ een jarenlange ontbijttraditie hoog te houden. En nu pakken we elke zondag behoorlijk luxe uit met een heerlijk ontbijtbuffet op het schitterende strand, maar met Moederdag? Dan is het gewoon extra feest. Omdat mama's dat nu eenmaal sowieso verdienen.

Op zondag 13 mei schuif je bij ons aan voor een superdeluxe ontbijtbuffet boordevol lekkers voor iedereen. Want waar mama's zijn, zijn kids. En daar hebben wij dus ook aan gedacht. Van vers fruit en pancakes tot luxe broodjes en zoetigheid. Want tja, het is tenslotte maar één keer per jaar Moederdag.

Reserveren voor deze mooie dag kan heel makkelijk via de mail: info@strandclubwij.nl. Al raden we je aan om vooral niet te lang te wachten.
Strandclub WIJ | Moederdag EjhA31524678282.jpg

BonFire Beach Fest

Met de zomer in de bol, klappen we vrolijk door naar alweer het volgende event. Want op vrijdag 20 april brandt het BonFire-vuur ook gewoon weer bij Strandclub WIJ. Uitgebreid dineren terwijl alleskunner April Darby (bekend van musicals als The Bodyguard en Sister Act) je trakteert op de lekkerste en meest soulvolle popsongs van Whitney Houston, John Legend en Beyonce. Om zomaar wat te noemen.

Alvast jouw tafel veilig stellen voor een heerlijk ontspannen avond aan het mooie Scheveningse strand? Dat doe je nu via info@strandclubwij.nl.

https://www.facebook.com/events/193472007934503/
 XKdGZ1523040917.jpg

Grand Opening Summer 2018

Voor je met je ogen kunt knipperen is het (gelukkig!) alweer tijd voor één van de leukste events van het jaar: de opening van een kakelvers strandseizoen.
Het begin van de lente, de eerste zonnestralen die je gezicht kietelen en natuurlijk de eerste dansjes (en oké, drankjes..) op het strand.
Kortom: puur levensgenot. Bij Strandclub WIJ.

Blok zondag 25 maart maar alvast in die agenda's.
En houd de eventpage op Facebook in de gaten voor de info en kaartverkoop.


Klik hier voor de ticket verkoop.
 p8LJy1520418274.jpg

Pasen 2018 - ONTBIJTBUFFET UITVERKOCHT

Voor ons staat Pasen niet alleen in het teken van gezelligheid, lekker eten en ouderwets genieten. Het is in opvallend vaak gevallen ook een soort onofficiele start van de zomer. En dus begrijp je hoe ontzettend veel zin wij hebben in het weekend van zondag 1 en maandag 2 april. Geen grap.

Natuurlijk schuif je beide Paasdagen weer aan voor het meest uitgebreide ontbijtbuffet van het Scheveningse strand.
Als je tenminste tijdig jouw reservering doorgeeft via info@strandclubwij.nl. Maar vergeet ook de middag niet. Borrelend de vrije dagen doorbrengen. En als je er dan toch bent: lekker blijven eten. Want ook in 2018 is jouw leven better at the beach!
 kPXIG1518685044.jpg

Strandclub WIJ - Closing Edition

Wat is het toch met die zomer, dat deze weer voorbij is voor je er erg in hebt? 'Time flies, when your having sun', zullen we maar zeggen. Maar één ding is zeker: wij gaan deze zomer beter, heter en harder afsluiten dan ooit. Tijdens de immer legendarische ‘WIJ Closing Party’ op zondag 22 oktober.

Tickets zijn te koop via de onderstaande link:
Tickets WIJ Closing Edition
 xDVHk1506416260.jpg

Aftermovie WIJ Festival

We moeten je even waarschuwen: want als je niét op het WIJ Festival was en je gaat onderstaande aftermovie kijken, krijg je zonder enige twijfel ontzettende spijt. Dan weet je dat. Want wat hebben we genoten. Gegeten. Gedronken. En gedanst met onze blote voetjes in het zand. Op naar de volgende 15 jaar!
 mws5m1497523588.jpg