high tea
high wine

Menukaart 2018

Al meer dan 10 jaar komen gasten genieten van alles wat Strandclub WIJ te bieden heeft. Het is een ontdekkingsreis vol sfeer, ontmoeten, eten, drinken, feesten en zaken doen. Dit allemaal op het Scheveningse strand op steenworp afstand van de Noordzee. Als toonaangevende strandclub van Den Haag willen wij dat iedereen over 100 jaar nog kan genieten van al dit moois. Daarom heeft Strandclub WIJ gekozen voor een duurzaam beleid dat erop gericht is zorgvuldig om te gaan met mens, omgeving en planeet. Op onze menukaart zijn veel van de ingrediënten die we gebruiken duurzaam en eerlijk. Meer dan 60% van onze gerechten is bereid met één of meer van deze producten.

Al onze melkproducten en eieren zijn van biologische herkomst. Hiernaast gebruiken wij diverse biologische vissoorten, brood en wijn. Strandclub WIJ is MSC-gecertificeerd en lid van de Stichting Duurzame Vis in de Horeca. Onze producten uit de zee zoals gamba’s, zalm en makreel dragen een duurzaam keurmerk. WIJ gebruiken alleen rundvlees van scharrelrunderen en onze kipgerechten zijn bereid met scharrelkippen met het 2-sterren Beter Leven certificaat van de Dierenbescherming.
Minder ik, meer WIJ!

Klik hier voor onze menukaart

* Let op! Genoemde prijzen kunnen afwijken tijdens feestdagen en evenementen, check voor meer informatie onze agenda.

Ontbijtbuffet

Strandclub WIJ Ontbijtbuffet

Vanaf 8 april 2018 serveren wij elke zondag weer ons uitgebreid en luxe ontbijtbuffet.

Het ontbijt bestaat uit gekookte eieren, diverse soorten beleg, diverse soorten vis, yoghurt, cruesli, vers fruit, diverse soorten brood en zoetwaren. Daarnaast bakt ons keuken team voor u de lekkerste eitjes en pannenkoekjes.

Het ontbijt buffet is verkrijgbaar voor €12,95 p.p. en voor kinderen t/m 12 jaar €8,00 p.p.

U bent iedere zondag welkom van 9.00 tot 11.30 uur.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met Strandclub WIJ via:

T. 070-3585607
E. info@strandclubwij.nl
 16JR91487944136.jpg

High Tea

De High Tea van Strandclub WIJ is wereldberoemd in Den Haag en omstreken. Dagelijks kan men snoepen van diverse soorten taartjes, chocolade, sandwiches, scones met jam en clotted cream en natuurlijk van de lekkere thee!

De High Tea is verkrijgbaar voor €22,00 p.p. en kan op elk gewenst tijdstip tussen 12:00 en 17:00 uur geserveerd worden vanaf 6 personen.

De Strandclub WIJ High Tea bestaat uit:
  • Soep amuse
  • Sandwich makreelsalade
  • Sandwich carpaccio
  • Sandwich caprese
  • Diverse zoetwaren
  • Scones met jam en clotted cream
  • Onbeperkt thee in diverse smaken
 JN5ck1488454649.jpg

High Wine

Ben je alles behalve een zoetekauw maar heb je een zwak voor een goed glas wijn en alles wat hartig is? Dan is de High Wine iets voor jou!

De Strandclub WIJ High Wine bestaat uit:
  • Scheurbrood met smeersels
  • WIJ Sea Bentobox gevuld met een oester, makreel, sashimi en tempura garnaal 
  • WIJ Meat Bentobox gevuld met Wagyu carpaccio, beef tataki, bitterbal en parmaham-mozzarella tempura
De High Wine is inclusief drie bijpassende wijnen. 
 qIMHP1487946406.jpg