Besloten evenementen & Groepsreserveringen

Van grote sportevenementen tot branche events en romantische huwelijksfeesten, Strandclub WIJ draait voor geen enkel evenement de hand om.
Menig event vond al succesvol tussen onze muren plaats. Iets te vieren?

Zakelijk

Zoekt u een inspirerende plek om zaken te doen, een dynamische omgeving waar ambitie en relaties centraal staan? Inspireer, communiceer en motiveer uw team, creëer nieuwe ideeën en ervaar de verfrissende ambiance van het strand!

Strandclub WIJ is dé unieke locaties voor uw bedrijfs- en productpresentaties, seminars, teambuilding events, bedrijfsfeesten en netwerkborrels.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om business lunches, brunches of diners te combineren met een workshop of een sportieve invulling. Strandclub WIJ is gemakkelijk te bereiken en voorzien van parkeergelegenheid op loopafstand.

Voor een originele invulling van uw event staat een team van enthousiaste, creatieve professionals met een schat aan kennis en ervaring in evenementenorganisatie voor u klaar. Zij maken van uw event een onvergetelijke dag. Maak eens een afspraak om de locatie vrijblijvend te bekijken en sfeer te proeven.

U kunt onze sales afdeling bereiken via 06 21 42 34 69

Of vraag online informatie aan
 82YBo1488441188.jpg

Huwelijk aan het strand

Ongedwongen en romantisch het Ja-woord geven? Dat kan bij strandclub WIJ. Onze locaties zijn voorzien van prachtige exclusieve ruimtes waar wij u en uw gasten graag feestelijk ontvangen. U beschikt over uw eigen ruimte, met terras, personeel en privé sanitair. Strandclub WIJ is door Gemeente Den Haag aangewezen als officiële trouwlocatie. En kunt u uniek op zondag trouwen!
Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn? Vraag ons informatiepakket aan of neem contact op met onze adviseurs. Wij begeleiden u graag in alle onderdelen van een bijzondere huwelijksdag, zoals receptie, diner & feest.

U kunt onze sales afdeling bereiken via 06 21 42 34 69
 QN4lY1487933135.jpg

Particulier

Vier uw bijzondere dag in de romantische en relaxte sfeer, het ruisen van de zee en het gevoel van ‘voetjes in het zand’. Strandclub WIJ biedt een trendy, gezellig interieur en bijzondere culinaire mogelijkheden om u en uw gasten te verwennen.

U wordt ontvangen door onze ervaren partymanager en samen met een professioneel team staan wij klaar om uw verjaardag, jubileum of familie feest zorgeloos en onvergetelijk te maken.

U kunt onze sales afdeling bereiken via 06 21 42 34 69
 J0s4H1488440872.jpg