High Wine
High Tea
High Gin
Ontbijtbuffet

Zuiderstrandtheater

Strandclub WIJ is direct gelegen naast het Noordelijke Havenhoofd.

Het trendy en gezellige interieur geeft deze strandclub dé uitstraling waar u naar op zoek bent. WIJ biedt alles in één; of het nu gaat om een heerlijke dag aan het strand, een lunch of een diner in ons restaurant. Tevens is strandclub WIJ de uitgelezen locatie om uw bedrijfsfeest te vieren. Ook dit kan in samenwerking met het Zuiderstrandtheater. De watertaxi brengt jullie eenvoudig van het Zuiderstrand naar Strandclub WIJ.

Komen jullie bij ons dineren? Op vertoon van uw vervoersbewijs worden de kosten van de watertaxi op de rekening in mindering gebracht.

Vaartijden:

De Watertaxi vaart in de zomermaanden juli en augustus elke dag en in de maanden mei, juni, september en oktober in het weekend van 11:00 's ochtends tot 20:00 uur 's avonds. In de winter vaart de Watertaxi niet. De veerpond start vanaf de Dr Lelykade richting de overige op- en afstaplocaties: Jachthaven, Eerste Haven en het Zuiderstrandtheater. De vaart van begin- tot eindpunt (Dr Lelykade naar het Zuiderstrandtheater) is met tussenstops ongeveer 20 à 25 minuten. Zonder tussenstops is het rond de tien minuten. De Watertaxi biedt ruimte aan twaalf voetgangers.

Reserveren kan via 070-219 35 35 of via info@strandclubwij.nl
 D487K1497447796.jpg