Specials bij Strandclub WIJ

WIJ presents: 15 years anniversary festival!

Het kan je onmogelijk ontgaan zijn: dit jaar bestaat Strandclub WIJ precies 15 jaar. Dit vieren we natuurlijk al vanaf ons waanzinnige openingsfeest, maar op zondag 2 juli gaan we écht uitpakken. Met een nu al ongeevenaard WIJ 15 Years Anniversary Festival.

Bereid je voor op een dag boordevol events, activiteiten, leuke dingen en natuurlijk volop eten en drinken. Met overdag ook heel veel fun voor de kids, en 's avonds een ouderwets WIJ-feest. Maar dan groot, groter, grootst. Geloof ons.

Denk aan Ibiza-markets, foodstands, cocktailbarren en vooral nog meer fun. Om vervolgens tot in de kleine uurtje te dansen op de tunes van één van de beste artiesten van Nederland, en van een legendarisch DJ-duo. Echt waar? Echt waar.

Nog mooier: de entree is de gehele dag én tijdens het feest helemaal gratis. Want wie jarig is, die trakteert. Kom je ook op ons feestje?

Volg ons festival op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe informatie!
WIJ presents: 15 years anniversary festival!
 mws5m1497523588.jpg

Vrijdagborrel - White Edition

Op vrijdag 28 juli a.s. is de populaire ''White Edition'' van de Vrijdagborrel bij Strandclub WIJ.

Uiteraard kun je een spetterend feest verwachten met een dosis aan top DJs en met mooi weer een heerlijke bbq.

Let op: WIJ verwachten dat deze editie geheel uitverkocht zal zijn, dus wacht niet te lang met het kopen van je entreekaart.

Deze zijn uitsluitend te koop via onderstaande link:
Koop hier je ticket
 JtUxX1497016884.jpg

Grand Opening WIJ Feest

Misschien wel het allerleukste feestje van het jaar. Al was het alleen maar omdat we met de officiele opening van het strandseizoen ook echt definitief afscheid nemen van de winter, en we ons op gaan maken voor zon, strand en feest. Dus gaan we tijdens de WIJ Grand Opening 2017 ook echt all in.

Op zondag 26 maart verwelkomen we voor het 15e jaar op rij al onze oude bekenden en natuurlijk heel veel nieuwe vrienden om met z’n allen een waanzinnige zomer in te gaan luiden. Haagse held én vriend-van-de-show Billy The Kit is sowieso van de partij om alleen de allerheetste hits het strand op te slingeren, dus stilstaan is geen optie.
 S5RWz1488455853.jpg